نوشته شده توسط : امین

اگر صفحه‌نمایش گوشی موبایل‌تان بشکند، چه کار باید بکنید؟ آیا راهی برای تعمیر آن وجود دارد؟ آیا می‌توانیم خودمان گوشی شکسته شده را تعمیر کنیم؟ در ادامه همراه زومیت باشید.

تعمیرات موبایل

وقتی گوشی شکسته‌ی خود را از روی پیاده‌رو برمی‌دارید، همان گوشی که چند ثانیه قبل از دستانتان رها شد، افکار فراوانی به سراغتان می‌آید: گوشی‌تان بیمه نداشت؛ نمی‌توانید بار دیگر برای خرید گوشی چند میلیون خرج کنید؛ حالا با چه وسیله‌ای ایمیل‌های جدیدتان را می‌توانید مشاهده کنید؟ چگونه با دوستان خود ارتباط بگیرید؟ بازی کلش آف کلنز خود را چگونه باید ادامه دهید؟ چند لحظه صبر کنید... می‌توانید مشکل را حل کنید! گزینه‌های متعددی پیش روی شما است.

سعی کنید خودتان گوشی را تعمیر کنید

اجزای گوشی‌های هوشمند با پیچ به هم متصل شده‌اند، یعنی اگر کمی فنی باشید، می‌توانید گوشی را تعمیر کنید. وب‌سایت‌های متعددی هستند که می‌توانند به شما در این زمینه کمک کنند.

به عنوان مثال ifixit.com, سایتی مختص کالبد شکافی و بررسی سهولت تعمیر پذیری گوشی‌ها است و به شما کمک می‌کند تا همه‌ی اجزای گوشی خود، از اولین آیفون گرفته تا آیفون 6 پلاس و موبایل‌های دیگر را قطعه قطعه کرده و بخش آسیب دیده را جدا کنید.

البته باید به این نکته توجه کنید که اگر گوشی خود را باز کنید، گارانتی گوشی از بین می‌رود، پس بهتر است قبل این کار مطمئن شوید که مشکل گوشی شما تحت پوشش گارانتی نیست.

گوشی را به دست تعمیرکاربسپارید

مغازه‌های تعمیر گوشی در حال حاضر بسیار گسترش یافته‌اند و در هر جایی که باشید، می‌توانید آن‌ها را پیدا کنید، پس چرا گوشی خود را پیش متخصص این کار نبرید؟

بسته به آسیبی که به گوشیتان رسیده مجبور به پرداخت هزینه‌ی تعمیر متفاوتی خواهید بود. تعمیر گوشی آسیب دیده‌ می‌تواند هزینه‌ای بین 100 تا 900 هزار تومان را به شما تحمیل کند. برای مثال اگر صفحه‌ نمایش گلکسی نوت 4 شما شکسته باشد، مجبور به پرداخت هزینه‌ی 600 تا 700 هزار تومانی خواهید شد. اگر نیاز به تعویض ال سی دی باشد، هزینه‌ای معادل 800 تا 900 هزار توان را باید پرداخت کنید.

تعمیرات موبایل

گوشی آسیب دیده‌ی خود را به فروش برسانید

گوشی شما آسیب دیده و مایل به پرداخت هزینه‌ی اضافی برای تعمیر آن نیستید، پس دلیلی ندارد به فروش آن فکر نکنید. به طرق مختلفی می‌توانید گوشی از کار افتاده‌ی خود را به فروش برسانید، هر چند ضرر مالی زیادی متقبل خواهید کرد ولی پولی که از فروش آن به دست می‌آورید هر چقدر هم که اندک باشد، می‌تواند کمک هزینه‌ای برای خرید تلفن جدید شما باشد.

گوشی کار کرده تهیه کنید

اگر گوشی آسیب‌ دیده‌ی خود را به فروش رسانده‌اید و نیز مقداری وجه نقد دارید، اما برای خرید گوشی نو کافی نیست، به فکر خرید گوشی کار کرده باشید. شاید یافتن مورد مناسب کمی سخت باشد اما می‌توانید با خرید گوشی دست دو، نسبت به مدل نوی گوشی مدنظرتان حتی تا 400 هزار تومان صرفه‌جویی کنید.

تعمیرات موبایل

بار بعدی گوشی خود را بیمه کنید

شاید حالا پیش خود فکر می‌کنید که بهتر بود گوشی خود را همان بار اول بیمه می‌کردید. اما می‌توان از این اتفاقات تلخ درس گرفت.

در خرید گوشی بعدی خود می‌توانید از خدمات بیمه‌ای شرکت‌های گوناگون، البته با پرداخت مقداری هزینه‌ی اضافی، استفاده کنید تا دیگر نگران تکرار تجربه‌ی تلخ قبلی نباشید.



:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین

ترفندهایی برای شارژ سریع موبایل

شاید برای شما هم پیش امده است یک ساعت دیگر قرار دارید اما شارژ شما در ناحیه قرمز است و شما به گوشی نیاز دارید.در این اموزش راهکار هایی ساده برای شارژ سریعتر گوشی شما را ارائه می کنیم امیدواریم مورد استفاده قرار بگیرد.

تعمیرات موبایل

همانطور که اشاره شد در زمان کوتاه شما به شارژ کردن سریع تر گوشی خود دارید اما اگر طبق گذشته باشد زمان زیادی طول می کشد.

در این مواقع شما برای این که گوشی شما سریع تر شارژ شود:

• ابتدا باید بدانید که صفحه نمایش روشن شارژ زیادی از شما را مصرف می کند پس صفحه را روشن نکنید تا درصد شارژ را ببنید.

• نکته دوم این که شما تمام برنامه های در حال اجرا را ببندید و مطمئن شوید در پس زمینه برنامه ای در حال اجرا نیست.

• گوشی خود را درحالت Airplane  یا هواپیما قرار دهید.

تعمیرات موبایل

در این صورت تمام شارژ گوشی که برای انتن و اینترنت و یا وایرلس می باشد قطع می شود.اما بهترین حالت این است که گوشی خود را خاموش کنید که شاید برای بعضی از افراد این کار به دلیل وابسته بودنشان به الارم تلفن مقدور نباشد.اگر هم کسی قرار است با شما تماس برقرار کند ان را به شماره منزل انتقال دهید.

به همین سادگی با این راه کار ها و ترفتد ها به اسانی می توانید به شارژ سریع تر تلفن خود کمک کنید.



:: بازدید از این مطلب : 301
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امین

تعمیر موبایل در منزل                   تعمیرات موبایل

1- دستگاه هیتر بلوور یا هات جت یا دستگاه هوای گرم.

2-الکل ایزوپروپیل و مسواک

3- دستگاه التراسونیک

4- منبع تغذیه

5-پمپ باد

6-هویه معمولی – روغن لحیم – سیم قلع – سیم قلع کش

7- یک دست کامل آچار پیچ گوشتی موبایل (مدل Proskit)

8-گیره رو میزی

9- اهم متر دیجیتالی

10- یک دست کامل پنس - تیغ جراحی و دسته تیغ

هیتر بلوور:

از این دستگاه برای گذاشتن و برداشتن کلیه قطعات بر روی مادر برد استفاده می شود به غیر از قطعاتی که در اثر گرما آسیب می بیند مثل کانکتورها که برای تعویض این قطعات از هویه استفاده می شود .دستگاه هیتر بلوور گرما را با فشارباد اعمال می کند .که هر دوی آنها قابل تنظیم هستند .گرما باعث آب شدن قلع قطعات شده تا به راحتی قطعه تعویض شود.

الکل ایزوپروپیل و مسواک- دستگاه آلتراسونیک :

بسیاری از مشکلات دستگاه در اثر رطوبت یا آلودگی برد به وجود می آید .این مطلب آنقدر مهم است که حدود 70% مشکل گوشی ها با شستشو و سرویس کاملا حل می شود .در تعمیر موبایل برد دستگاهها را به دو روش می توانیم شستشو دهیم

1- روش دستی:

به کمک الکل ایزوپروپیل و مسواک الکل را بر روی برد می ریزیم و به کمک مسواک کل برد را تمیز می کنیم .برای این کار فقط مجازیم از الکل ایزوپروپیل استفاده کنیم زیرا از بقیه الکلها فرارتر است و قدرت پاک کنندگی بیشتری دارد .پس از اتمام کار برد را با پمپ باد کاملا خشک می کنیم .

2- به وسیله دستگاه آلتراسونیک :

این دستگاه موبایل را به کمک جریان مغناطیسی شستشو می دهد .دارای مایعی است که نام

مایع آلتراسونیک روش کار به این صورت است که برد را در داخل دستگاه قرارداده و مایع را

تا آنجایی که برد را بپوشاند داخل دستگاه می ریزیم .سپس دستگاه را روشن نموده و برد به صورت اتوماتیک و با برقراری جریان در این مایع شستشو می دهد پس از اتمام کار برد را از دستگاه خارج کرده و مایع را روی آن را با آب می شوئیم و سپس برد را خیلی سریع با پمپ باد خشک می کنیم

منبع تغذیه :

از منبع تغذیه در تعمیرات موبایل جهت 3 کار استفاده می شود.

برای روشن کردن گوشیهایی که باطری آنها در دسترس نیست .به غیر از گوشیهای (موتورولا)زیرا اگر گوشیهای موتورولا را به منبع تغذیه وصل کنیم برد دستگاه خواهد سوخت.              تعمیرات موبایل

برای شوک دادن باطریها:

اگر از باطری برای مدت طولانی استفاده نشود .باطری دچار توقف الکتریکی می شود و کار نمی کند.برای راه اندازی دوباره باطری از منبع تغذیه استفاده می شود که به این کار شوک دادن می گویند.

شوک دادن باطریها:

الف: نیکلی :برای شوک دادن این باطریها ولتاژ منبع تغذیه را بر روی دو برابر کمی بیشتر ازولتاژ باطری قرار می دهیم .مثلا اگر باطری از 3.6 ولت باشد منبع تغذیه را بر روی 7.50 تا 8 قرار می دهیم .سپس منبع را بر روی مثبت باطری و منفی منبع تغذیه را به منفی باطری برای5 الی 6 ثانیه نگه می دهیم .این کار را 2 الی 3 بار انجام می دهیم .هر چه این کار بیشتر انجام گیرد باطری ولتاژ بیشتری می گیرد.

ب: باطری نیکلی : باطریهای لیتمی را نمی توانیم شوک دهیم .اما زمانی که از باطری قطع امید شد آن را شوک می دهیم .شاید باطری راه اندازی شود .برای این کار ولتاژ منبع را بر روی ولتاژ باطری کمی بیشتر قرار می دهیم .یعنی اگر باطری 3.6 ولت باشد منبع را بر روی 4 ولت تنظیم می کنیم .سپس مثبت منبع تغذیه باطری و منفی آن را به منفی باطری برای یک لحظه وصل می کنیم .

نکته ولتاژی که باطری از طریق منبعP تغذیه و شوک دادن کسب می کند یک ولتاژ کاذباست و در واقع باطری با شوک دادن بار الکتریکی می گیرد و همان طور که باطری با شوک دادن خیلی زود شارژ می شود همانطور نیز خیلی سریع شارژ می گردد.

تعمیرات موبایل



:: بازدید از این مطلب : 270
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 تير 1395 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد